Välkommen til Skyltmaskiner.se

CNC & Laser bearbetning

Vi ger dig möjligheten för att få precis den gravyrlasern eller CNC-maskinen som passar till ditt behov. Oansett om det är till hobby eller storproduktion, så kan vi leverera det du behöver. Vi erbjuder gravyrutrustning för låga priser, men vi går inte på kompromiss och prioriterar hög stabilitet, ergonomi och hållbarhet. All våran gravyrutrustning testas, serviceras och kontrolleras av erfarna tekniker innan leverans.

Graveringslasrar är kända för att giva en fin finish på utrustning som för exempel skall användas till företagslogotyper och stöldskydd av IT-utrustning, utan att skära direkt i själva utrustningen.

Med en CNC-fräs kan du till exempel sätta företagslogo, stöldskydd bland många andra saker direkt på din IT-utrustning. Därutöver är det enbart typen av fräskniv som begränsar vad fräsaren kan användas till. Allt från trä till plast, metall och aluminium är möjligt.

3 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

3 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Har du frågor till vår kundservice, kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon 08 52 50 38 66. Vi vägleder dig gärna i, hur du kommer igång och sätter gärna samman en paketlösning, som passar dina behov. Vi ger gärna support innan, under och efter köp, så du alltid är säker på, att du får den support, som du behöver.