Välkommen til Skyltmaskiner.se

Glasdekorfolie

Matt folie, som också kallas glasetsningfolie, glasdekorfolie, sandblåstglas folie

Matt folie, även kallad glasetsningsfolie, glas dekorfolie, är frostat glas film, som ofta användas på klart glas, så man inte kan se igenom.

Matt folie har en förbättrad balans mellan ljus och synlighet. Matt folie som används till långvariga fönsterdekorationer och totala beläggningar av glas eller transparenta akrylskivor. Det är en valsad folie med permanent självhäftande lim. Det är lätt att pilla upp och släppa lätt från backlinern.

Vi erbjuder mattfolie i god kvalitet till ett attraktivt pris. Matt folie är lämplig för både utomhus och inomhusbruk. Hållbarheten är utomhus minst 5 år och en evighet inomhus.

Användas normalt på vanligt glas, men det ger också en fin effekt på bilmarknaden, speciellt när monterad som solfilm. Genom att skära design i en färg och lägga den ovanpå en annan färg, uppnås en trevlig effekt.

2 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

2 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Har du frågor till vår kundservice, kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon 08 52 50 38 66. Vi vägleder dig gärna i, hur du kommer igång och sätter gärna samman en paketlösning, som passar dina behov. Vi ger gärna support innan, under och efter köp, så du alltid är säker på, att du får den support, som du behöver.