Välkommen til Skyltmaskiner.se

Oramask 810

Oramask 810 skabelon & täck folie

Oramask 810 skabelon folie för montering på presenningar, markiser och textiler ( med airbrush ), sedan kan der målas eller lackeras övan.

Oramask 810 skabelonfolie är lätt att skära, lätt att plocka upp och installera. Oramask 810 kan också användas för flexibla och ojämna ytor. Skabelonfolien kan återanvändas 1-3 gånger, beroende på om det är ett stort eller liten emna. Oramask 810 är gjord av PVC och påverkas därför inte av färglösningsmedel.

Dessutom är Oramask 810 också en film, som kan används för att täcka byggarbetsplatsen, till exempel. för fönster och dörrar från sprutmålning. Folien är mycket lätt och när arbetet är klart, ta bort folien utan att lämna limrester. Oramask 810 har en matt ytra, vilket minimerar risken för löpare om dett användas som täckning.

1 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

1 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Har du frågor till vår kundservice, kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon 08 52 50 38 66. Vi vägleder dig gärna i, hur du kommer igång och sätter gärna samman en paketlösning, som passar dina behov. Vi ger gärna support innan, under och efter köp, så du alltid är säker på, att du får den support, som du behöver.