Välkommen til Skyltmaskiner.se

Textilfolie

Textil transfer stryk folie

Textiltransferfolie används till tryck på kläddesplagg med en värmetransfer textilfolie.

Vi säljer transferfolie, som värmas på med antingen ett strykjärn eller en värme/transferpress. Vi rekommenderar, att du använder värme/transferpress till montering av textilfolier för att få bäst möjliga resultat, genom konstant tryck och värme. Detta tillsammans med en teflonkudde gör, att du är säker på att få ett perfekt resultat varje gång.

Vi har kända Chemica som leverantör av textilfolier till skärplottrar. Detta gör, att du du alltid kan hitta en textilfolie, som passar just dina behov. Alla våra folier från Chemica är OEKO-TEX standard 100 certificerade.

Vi tillhanda håller också Inkjet papper till att skriva ut i en vanlig bläckstråle skrivare och därefter pressa på textilier.

Har du frågor till vår kundservice, kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon 08 52 50 38 66. Vi vägleder dig gärna i, hur du kommer igång och sätter gärna samman en paketlösning, som passar dina behov. Vi ger gärna support innan, under och efter köp, så du alltid är säker på, att du får den support, som du behöver.