Välkommen til Skyltmaskiner.se

Plotterknivar

Skyltmaskiner.se tillhanda håller prisvärda kvalitets knivar till skärplottrar.

Vi säljer knivar till alla kända skärplottrar, här under Roland, GCC och Redsail. I alla märker har vi olika modeller, så du är säker på, att du får just den kniv, som du behövar.

Plotterkniven är den del av skärplottern, som ofta behöver bytas ut. Knivarna är uppenbarligen snabbare sliten, ju mer de används. Dessutom har den typ av folie, som används effekt på hållbarheten. Om detta är företrädesvis med metallfoliebitar, såsom Oralite 5700 måste knivan bytas ut regelbundet. Hållbarhetstiden är betydligt längre med en tunn film, såsom Oracal 631.

Börja skärplottarn med att dyka ojämna kanten vid folieskärning, är det ofta kniven, som behöver bytas ut.

Vi erbjuder skärplotter knivar för alla de vanligaste skärmaskiner. Om det inte går att hitta den typ plotterkniv, som du behöver, skicka oss en fråga på plotter namn. Vi undersöker, om bladet kan erhållas.

Har du frågor till vår kundservice, kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon 08 52 50 38 66. Vi vägleder dig gärna i, hur du kommer igång och sätter gärna samman en paketlösning, som passar dina behov. Vi ger gärna support innan, under och efter köp, så du alltid är säker på, att du får den support, som du behöver.