COVID-19: Situationen på Skyltmaskiner.se

COVID-19: Situationen på Skyltmaskiner.se

Hälsa och säkerhet är våran högsta prioritet i dag. Efter gårdagens presskonferens, har vi som många andra företag över hela landet valt att vidta vissa försiktighetsåtgärder för att förhindra onödig spridning av Corona-virus. Att förebygga spridning är en prioritet, och vi är alla skyldiga att hjälpa till att lösa detta allvarliga samhällshot.

Hjulen kör fortfarande runt

Anställda som har en position där det är möjligt kommer att arbeta hemifrån idag och under de kommande 14 dagarna. För anställda där detta inte är ett alternativ ökas avståndet mellan arbetsstationer, vilket minskar risken för kontaktspridning. Dessutom har alla anställda informerats om god hygien både på och utanför arbetsplatsen, och uppmanats stärkt att följa anvisningarna.

Vilken betydelse har det för dig som kund?

Inte mycket - kort sagt är vi fortfarande fullt funktionella.
Vi gör allt vi kan för att upprätthålla samma professionella kundservice som alltid, men hoppas att du kan visa överseende ifall utmaningar ändå uppstår.

Vi måste alla stödja regeringens försiktighetsåtgärder, så att vi tillsammans kan bidra till att minimera skadorna orsakade av COVID-19.


/Skyltmaskiner.se