Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 52 LX Skärplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skärplotter - 130cm

Skärplottrarna i Expert II-serien är utrustade med en skärkraft på högst 350 gram och 25 ips (635 mm / sek) skärhastighet, vilket inte bara kan underlätta slutförandet av olika skärarbete utan också utöka kapaciteten i ditt företag.

Artikelnummer: Expert52-LX

Lager: 3 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

23.571:-

29.463:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Med avancerade funktioner, hög noggrannhet och solid tillförlitlighet levererar utforskningsserien Expert II-serien mer än du förväntar dig.Höjdpunkter:

Upp till 350 gram skärkraft

För att tillfredsställa ett brett spektrum av applikationer har skärplottrarna i GCC Expert II-serien uppgraderats med avseende på deras kapningsförmåga, vilket gör det möjligt för användare att behärska alla utmaningar.
Upp till 635 mm / s skärhastighet *

Arbetstid påverkar din budget och varje minut räknas; därför höjs den maximala skärhastigheten för att förbättra effektiviteten medan kvaliteten säkerställs.

* En Expert II 52 LX kan skära upp till 635 mm / s (25 ips) i 45 graders riktning.Garanterad 3 meters spårning

Skärplottrarna i GCC Expert II-serien är byggda med de bästa komponenterna. Dessa modeller har stabila trummor som kan garantera 3 meters spårning för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet och samtidigt spara på material och kostnader.

Förbättrad konturskärningssystem AAS II (endast Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellerna har ett standardiserat automatiskt justeringssystem (AAS II) för att säkerställa korrekt konturskärning genom att registrera märken på digitalt producerade bilder

Utrustad med SureCutsALot som effektiviserar arbetsflödet

SureCutsALot ingår i skärplottrarna ur expert II-serien. SureCutsALot stöder den mest använda designprogramvaran, som kan optimera användningen av olika skärningsuppgifter med ett strömlinjeformat arbetsflöde.OBS! Observera att stativ måste köpas separat.

  
 

 

Relaterede Produkter