Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Oprett konto
Expert II 52 LX Skärplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skärplotter - 130cm

Skärplottrarna i Expert II-serien är utrustade med en skärkraft på högst 350 gram och 25 ips (635 mm / sek) skärhastighet, vilket inte bara kan underlätta slutförandet av olika skärarbete utan också utöka kapaciteten i ditt företag.

Artikelnummer: Expert52-LX

Lager: 3 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

20.424:-

25.529:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Med avancerade funktioner, hög noggrannhet och solid tillförlitlighet levererar utforskningsserien Expert II-serien mer än du förväntar dig.Höjdpunkter:

Upp till 350 gram skärkraft

För att tillfredsställa ett brett spektrum av applikationer har skärplottrarna i GCC Expert II-serien uppgraderats med avseende på deras kapningsförmåga, vilket gör det möjligt för användare att behärska alla utmaningar.
Upp till 635 mm / s skärhastighet *

Arbetstid påverkar din budget och varje minut räknas; därför höjs den maximala skärhastigheten för att förbättra effektiviteten medan kvaliteten säkerställs.

* En Expert II 52 LX kan skära upp till 635 mm / s (25 ips) i 45 graders riktning.Garanterad 3 meters spårning

Skärplottrarna i GCC Expert II-serien är byggda med de bästa komponenterna. Dessa modeller har stabila trummor som kan garantera 3 meters spårning för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet och samtidigt spara på material och kostnader.

Förbättrad konturskärningssystem AAS II (endast Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellerna har ett standardiserat automatiskt justeringssystem (AAS II) för att säkerställa korrekt konturskärning genom att registrera märken på digitalt producerade bilder

Utrustad med SignPal Apprentice som effektiviserar arbetsflödet

SignPal Apprentice ingår i skärplottrarna ur expert II-serien. SignPal Apprentice stöder den mest använda designprogramvaran, som kan optimera användningen av olika skärningsuppgifter med ett strömlinjeformat arbetsflöde.OBS! Observera att stativ måste köpas separat. 
 

 

Relaterede Produkter