CNC & Laser bearbetning

Vi ger dig möjligheten för att få precis den gravyrlasern eller CNC-maskinen som passar till ditt behov. Oansett om det är till hobby eller storproduktion, så kan vi leverera det du behöver. Vi erbjuder gravyrutrustning för låga priser, men vi går inte på kompromiss och prioriterar hög stabilitet, ergonomi och hållbarhet. All våran gravyrutrustning testas, serviceras och kontrolleras av erfarna tekniker innan leverans.

Graveringslasrar är kända för att giva en fin finish på utrustning som för exempel skall användas till företagslogotyper och stöldskydd av IT-utrustning, utan att skära direkt i själva utrustningen.

Med en CNC-fräs kan du till exempel sätta företagslogo, stöldskydd bland många andra saker direkt på din IT-utrustning. Därutöver är det enbart typen av fräskniv som begränsar vad fräsaren kan användas till. Allt från trä till plast, metall och aluminium är möjligt.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Graveringslasrar:
En graveringslaser låter dig gravera dina texter eller mönster på enheter. Det ger dig en mängd olika alternativ. Lasermaskinens mångsidighet och tillförlitlighet är oöverträffad när det gäller gravering. Användarvänlighet, hög precision och hög hastighet gör att alla, från hobbyanvändaren till företagaren, kan förverkliga sina idéer och produkter. Gravering kan anpassas för trä, plast, sten, metall och mer.

CNC-skärare:
Huvudfunktionen i Redsail CNC-skäret är att den är liten och enkel i struktur med en speciell spindelkonstruktion. Det kan användas för olika material som PVC, akryl, trä, PCB och till och med mjuk metall såsom aluminium och koppar.
Dessutom är alla maskiner utrustade med DSP-handtag och USB-anslutning, vilket ger stor bekvämlighet genom att läsa USB-minne direkt i maskinen. Dessutom kan maskinen uppnå god upplösning och mindre brusprestanda än med kulskruvmodeller.

Har du frågor till vår kundtjänst? Du kan alltid kontakta oss per mail. eller tel +46 85 250 38 66. Vi hjälper dig gärna med hur du kommer igång och sätter ihop en paketlösning efter dina behov. Vi erbjuder gratis support både före och efter köpet, eftersom det är i vårt intresse att du kommer igång med en skärplotter från skyltmaskiner.se.