Teflonark och tape

      Teflonark och tejp: Skydda ditt transferark och din värmepress

      Teflonark och tejp är oumbärliga verktyg för att skydda ditt transferark och din värmepress under sublimeringsprocessen. 

      Skyddar transferarket

      Teflonarket placeras ovanpå transferarket och förhindrar att det smälter fast på värmepressens platta. Detta skyddar både arket och pressen från skador och gör det lättare att rengöra.

      Förhindrar spökeffekter

      Värmebeständig tejp används för att fästa transferarket på plagget. Den tål höga temperaturer och förhindrar att lim från transferarket migrerar till plagget och orsakar spökeffekter.

      Förlänger livslängden på din värmepress

      Genom att använda teflonark och tejp undviker du att lim och bläck fastnar på värmepressens platta. Detta gör det lättare att rengöra pressen och förlänger dess livslängd.

      Förbättrar sublimeringsresultatet

      Användning av teflonark och tejp säkerställer en jämn värmefördelning och förhindrar att transferarket glider under pressning. Detta resulterar i skarpare och mer exakta sublimeringsresultat.

      Enkel att använda

      Både teflonark och tejp är enkla att använda och kräver ingen speciell utbildning. De är tillgängliga i olika storlekar för att passa alla värmepressar och transferark.