Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 24 LX Skärplotter - 70cm

Expert II 24 LX Skärplotter - 70cm

Expert II-seriens skärplotter är utrustade med en skärkraft på högst 350 gram och 27,8 ips (705 mm / sek) skärhastighet, som inte bara underlättar genomförandet av olika skärarbeten, utan utökar kapaciteten i ditt företag.

Ekstra

Artikelnummer: Expert24-LX

Lager: 5 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

11.317:-

14.146:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Med avancerade funktioner, hög noggrannhet och solid tillförlitlighet levererar utforskningsserien Expert II-serien mer än du förväntar dig.Höjdpunkter:

Upp till 350 grams skärkraft.

För att tillfredsställa ett brett spektrum av applikationer har skärplottrarna i GCC Expert II-serien uppgraderats med avseende på deras kapningsförmåga, vilket gör det möjligt för användare att behärska alla tänkbara utmaningar.
Upp till 705 mm / s skärhastighet *

Arbetstid påverkar din budget och varje minut räknas; därför höjs den maximala skärhastigheten för att förbättra effektiviteten medan kvaliteten säkerställs.

* En Expert II 24 LX kan skära upp till 705 mm / s (27,8 ips) i 45 graders riktning.Garanterad 3 meters spårning

" Skärplottrarna i GCC Expert II-serien är byggda med de bästa komponenterna. Dessa modeller har stabila trummor som kan garantera 3 meters spårning för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet och samtidigt spara på material och kostnader."Förbättrad konturskärningssystem AAS II (endast Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellerna har ett standardiserat automatiskt inriktningssystem (AAS II) för att säkerställa korrekt konturskärning genom att registrera märken på digitalt producerade bilder.Utrustad med Sure Cuts A Lot Software som effektiviserar arbetsflödet.

Sure Cuts A Lot medföljer Expert II LX-serie av plotters. Sure Cuts A Lot stöder den mest använda designprogramvaran, som kan optimera användningen av olika skärningsuppgifter med ett strömlinjeformat arbetsflöde.

Vid köp av Expert II LX-serien av plotter kan Sure Cuts A Lot uppgraderas till Sure Cuts A Lot Pro för enbart 2500SEK. 
 
 

 

Relaterede Produkter