Välkommen til Skyltmaskiner.se

Chemica Printable

Easyprint printbar transfer stryk folie

Easy Print printbar transfer stryk folie kan skrivas på med solvent skrivare eller HP Latex-skrivare (Easy Print är HP-certifierad printbar ark.)

Easy Print printbar transfer strykfolie ger ett fint tryckt resultat och är lätt att pilla bort. Den är tillverkad av polyuretan flex, och används för värmeöverföring på bomull, polyester och liknande fibrer.

Easy Print printbar folie är certifierad Oeko-Tex. Vilket betyder, att filmen är testad för skadliga ämnen och fanntes godkänt av internationella oberoende Öko-Tex institutet.

Observera att vid användning av EasyPrint transferfolien finns det olika överföringshastigheter och temperaturer på bomull, polyester, nylon och andra olika materialer. Se vår guide till press på Textil.

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Har du frågor till vår kundservice, kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon 08 52 50 38 66. Vi vägleder dig gärna i, hur du kommer igång och sätter gärna samman en paketlösning, som passar dina behov. Vi ger gärna support innan, under och efter köp, så du alltid är säker på, att du får den support, som du behöver.