Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 24 LX Skärplotter - 70cm

Expert II 24 LX Skärplotter - 70cm

Expert II-seriens skärplotter är utrustade med en skärkraft på högst 350 gram och 27,8 ips (705 mm / sek) skärhastighet, som inte bara underlättar genomförandet av olika skärarbeten, utan utökar kapaciteten i ditt företag.

Artikelnummer: Expert24-LX

Lager: 4 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

10.269:-

12.836:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Med avancerade funktioner, hög noggrannhet och solid tillförlitlighet levererar utforskningsserien Expert II-serien mer än du förväntar dig.Höjdpunkter:

Upp till 350 grams skärkraft.

För att tillfredsställa ett brett spektrum av applikationer har skärplottrarna i GCC Expert II-serien uppgraderats med avseende på deras kapningsförmåga, vilket gör det möjligt för användare att behärska alla tänkbara utmaningar.
Upp till 705 mm / s skärhastighet *

Arbetstid påverkar din budget och varje minut räknas; därför höjs den maximala skärhastigheten för att förbättra effektiviteten medan kvaliteten säkerställs.

* En Expert II 24 LX kan skära upp till 705 mm / s (27,8 ips) i 45 graders riktning.Garanterad 3 meters spårning

" Skärplottrarna i GCC Expert II-serien är byggda med de bästa komponenterna. Dessa modeller har stabila trummor som kan garantera 3 meters spårning för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet och samtidigt spara på material och kostnader."Förbättrad konturskärningssystem AAS II (endast Expert II LX-modeller)

GCC Expert II LX-modellerna har ett standardiserat automatiskt inriktningssystem (AAS II) för att säkerställa korrekt konturskärning genom att registrera märken på digitalt producerade bilder.Utrustad med SignPal Apprentice Software som effektiviserar arbetsflödet.

SignPal Apprentice medföljer Expert II LX-serie av plotters. SignPal Apprentice stöder den mest använda designprogramvaran, som kan optimera användningen av olika skärningsuppgifter med ett strömlinjeformat arbetsflöde.

Vid köp av Expert II LX-serien av plotter kan SignPal Apprentice uppgraders till SignPal Expert för enbart 2500SEK.  
 

 

Relaterede Produkter