Sublimeringsbläck, Solventbläck & DTF-bläck

Här hittar du allt du behöver för att skapa vackra och hållbara utskrifter på en mängd olika material. Vi erbjuder sublimeringsbläck, solventbläck och DTF-bläck från de ledande tillverkarna, allt till konkurrenskraftiga priser.

Sublimeringsbläck

Sublimeringsbläck används för att skapa utskrifter som sedan kan sublimeras på polyestermaterial. Detta gör sublimeringsbläck perfekt för att skapa t-shirts, muggar, kepsar och andra produkter med personliga tryck.

Solventbläck

Solventbläck används för att skapa utskrifter på en mängd olika material, inklusive vinyl, PVC och canvas. Solventbläck är idealiska för att skapa utomhusskyltar, banderoller och andra utskrifter som behöver vara väderbeständiga.

DTF-bläck

DTF-bläck (Direct-to-Film) används för att skapa utskrifter som sedan kan överföras till en mängd olika material, inklusive textil, tyg och läder. DTF-bläck är perfekt för att skapa plagg, inredningsdetaljer och andra produkter med personliga tryck.

Direct-to-Film (DTF)

DTF-film är en specialbehandlad film som används för att skapa utskrifter som sedan kan överföras till en mängd olika material, inklusive textil, tyg och läder. DTF-film är perfekt för att skapa plagg, inredningsdetaljer och andra produkter med personliga tryck.

DTF-lim är ett speciellt lim som används för att fästa DTF-utskrifter på materialet. DTF-lim är vattenbaserat och miljövänligt. Det är också mycket elastiskt, vilket gör att det tål att tvättas och torktumlas.

Beställ ditt bläck idag!

Vi erbjuder snabb leverans och fri frakt på beställningar över 1 000 kr. Beställ ditt bläck idag och börja skapa vackra och hållbara utskrifter!