Kreativ elektronik - Makey Makey och micro:bits

Upptäck den spännande världen av kreativ elektronik med produkter som Makey Makey och micro:bits. Oavsett om du är en erfaren skapare eller en nyfiken nybörjare kommer dessa innovativa elektroniska enheter förvandla dina kreativa idéer till verklighet.
Oavsett om du är intresserad av att skapa musikinstrument av frukt eller designa din egen spelkontroll kommer Makey Makey och micro:bits att hjälpa dig att utforska din kreativa sida och utveckla dina färdigheter inom elektronik och programmering. Är du redo att ta nästa steg på din kreativa resa? Ge dig själv friheten att skapa och låt din fantasi flyga fritt med dessa spännande kreativa elektronikprodukter.

  BBC micro:bit V2.21 Go
  210:-
  263:- inkl. moms
  Badges 100 stk.
  293:-
  366:- inkl. moms
  Badge Presser
  2.095:-
  2.618:- inkl. moms
  BBC micro:bit V2.21 Bulk - 300 stk.
  66.066:-
  82.583:- inkl. moms

   Makey Makey och micro:bits

    
   Med kreativ elektronik kan du omvandla vanliga föremål till interaktiva och innovativa kreationer. Från elektroniska instrument och lysande kostymer till smarta prylar och robotar - endast fantasin sätter gränserna. Och med rätt verktyg och enheter kan du enkelt komma igång.

   Utforska spännande produkter som Makey Makey, som låter dig skapa unika interaktioner genom att ansluta vardagliga föremål till datorer och enheter. Använd en banan som en knapp eller skapa ett piano av trappsteg - detta är bara början på de otaliga möjligheter som Makey Makey ger dig.

   En annan fantastisk verktyg är micro:bits, små programmerbara enheter med inbyggda sensorer och display. Lär dig att koda och skapa spännande projekt som reagerar på ljus, ljud och rörelse. Micro:bits är också en utmärkt plattform för undervisning och lärande av kodning, då de är lätta att använda och kan anpassas efter behov.

   Genom att dyka in i kreativ elektronik öppnar du dörren till en värld av innovation och experiment. Oavsett om du vill utveckla dina färdigheter inom elektronik och teknologi eller skapa roliga och interaktiva projekt, kommer kreativ elektronik vara din bästa följeslagare på denna resa.

   Låt din kreativitet blomstra och utforska potentialen inom kreativ elektronik. Upptäck spännande projekt, dela din kunskap med gemenskapen och låt världen bli inspirerad av dina unika skapelser. Kom igång med kreativ elektronik idag och låt dina idéer ta form!