Laminat

Lamineringsmaskiner

Vi ger dig möjlighet att hitta den laminerings lösning, som passar just dina behov, oavsett om det är till hemmabruk eller till stora produktioner. Vi tillhandahåller ett urval av laminat till låga priser. Vi prioriterar hög stabilitet, hög ergonomi och hög hållbarhet till konkurrenskraftiga priser.


      Det är ofta svårt att montera överföringsfolie på 61 cm och 122 cm när du bara är en person som hanterar valsen, därför rekommenderar vi våra lamineringsmaskiner för montering av överföringsfolie på skyltfolie. Eftersom lamineringsmaskinen gör arbetet enkelt och lossat och enhetligt får du ett bra resultat varje gång.

      Rullning framåt eller bakåt utförs med en knapp eller fotpedal beroende på kontrollpanelens inställning. Maskinen är tillgänglig för både kall och varm laminering, men kalllaminering är dock endast nödvändig för montering av överföringsfilm på plattan.

      Om du har några frågor om vår kundtjänst på lamellmaskin kan du alltid kontakta oss per post. eller tel +46 85 250 38 66. Vi är glada att vägleda dig om hur du kommer igång med en rulllamineringsmaskin, samt sätter ihop en paketlösning efter dina behov. Vi erbjuder gratis support både före och efter köpet, eftersom det är i vårt intresse att du kommer igång med en lamineringsmaskin från skilteproduktion.dk.