Plywood

Plywood är ett mångsidigt material som är perfekt för lasergravyr. Med sin släta och homogena yta är det lätt att uppnå precisa och skarpa gravyrer som ser fantastiska ut på alla projekt.

Plywood är tillverkat av tunna lager av träfanér som limmas samman för att skapa ett hållbart och stabilt material. Det finns tillgängligt i olika träsorter, inklusive björk, ek, lönn och valnöt, vilket ger möjlighet att välja den perfekta träsorten för ditt projekt.

Lasergravyr på plywood är ett fantastiskt sätt att lägga till personlig stil på dina projekt. Du kan använda det för att lägga till namn, logotyper, bilder och även komplexa mönster. Med lasergravyr kan du skapa precisa detaljer och en professionell look.

Plywood är också ett hållbart material som är motståndskraftigt mot sprickor och skador, vilket betyder att din gravyr kommer att hålla sig snygg under lång tid. Det är också lätt att arbeta med och kan skäras och formges till vilken design som helst.

Så oavsett om du skapar personliga presenter, skyltar eller dekorationer, är plywood det perfekta materialet för att skapa vackra och hållbara lasergravyrer.

 

     Plywood - 3mm
    från 1.298:-
    1.623:- inkl. moms