Akryl

Tillverka skyltar, utmärkelser, nyckelband och förpackningar med akrylplattor för lasergravyr - den praktiska och mångsidiga lösningen för ditt företag. Våra akrylplattor är kända för sin hållbarhet och är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Med sin förmåga att skäras eller graveras med en laser kan de skapa precisa och detaljerade designer som är anpassade efter dina specifika behov.

Vi erbjuder akrylplattor i olika storlekar, färger och tjocklekar så att du kan tillgodose alla stilar eller smaker. Våra akrylplattor är perfekta för att tillverka en mängd olika produkter och projekt, inklusive skyltar, utmärkelser, nyckelband, förpackningar och mycket mer.

När du väljer våra akrylplattor för lasergravyr får du en högkvalitativ produkt som kommer att hålla i många år. Vårt akryl är motståndskraftigt mot solljus, väder och vanligt slitage, vilket innebär att dina produkter kommer att förbli vackra och oskadda under lång tid.

Våra akrylplattor är också miljövänliga och återanvändbara. När de har använts och kasserats kan de lätt återvinnas, vilket gör dem till en hållbar och ansvarsfull lösning.

 

     Akryl PMMA smal - 3mm - 300x200mm
    från 386:-
    482:- inkl. moms