Kontakta oss idag och skapa din företagsprofil för full tillgång till vårt Makerspace-FabLab-universum.
Makerspace - FabLab
Makerspace - FabLab blir en större och större del av vardagen på många läroanstalter och vi ser en ökande efterfrågan på utrustning för denna kreativa miljö.

Vi har utrustning, folier och tillbehör för att göra skyltar och textiltryck.
Det finns exempel på paket på denna sida, men har du speciella önskemål kan vi självklart sätta ihop ett paket speciellt för dina behov.

På sidan Kom bra igång hittar du även både text- och videoguider, så vi ser till att du kommer igång bra med användning av skärplotter och värmepressar i ditt Makerspace - FabLab-setup.

Makerspace-paketlösningar


   Foliepaket mm.

     Vad är ett Makerspace – FabLab?

     Makerspace - FabLab kan beskrivas som en innovativ och kreativ workshop där organisationer och egenföretagare kan experimentera med och utveckla prototyper eller färdiga komponenter för en given produkt. En stor del av idén med ett Makerspace-FabLab är idén om "fri lek" och innovation, samt lärande. Detta görs med hjälp av till exempel CAD ( Computer -aided design ) och andra tekniska processer. Bra exempel på tekniken som används i dessa kreativa verkstäder är 3D-skrivare och olika typer av skärplotter . På många sätt kan dessa miljöer beskrivas som kreativa gemenskaper där bara fantasin sätter gränser. För exempel på projekt skapade i Makerspace - FabLab-miljöer, samt inspiration och en översikt över Makerspace - FabLabs i Sverige, kan du besöka FabLabs.io. 

     Makerspace - FabLab blir en större och större del av vardagen på många läroanstalter och vi ser en ökande efterfrågan på utrustning för denna kreativa miljö. På skyltmaskiner.se levererar vi helhetslösningar som täcker dina behov; vi levererar både paketlösningar som sätts ihop i förväg, samt individuellt anpassade lösningar i samarbete med dig. Behöver du bara enskilda produkter, som t.ex skylt och textilfolie eller andra delkomponenter för produktion vi har naturligtvis även ett brett utbud av dessa.

     Vårt urval av populär utrustning för Makerspace-miljöer inkluderar bland annat:

     ·     Skärplotter – precisionsskärning av skyltar och textilfolier

     ·     Värmepress – överföring av textilfolie till ditt föremål, t.ex. t-shirt eller väska

     ·     Begagnad dator - med förinstallerad skärmjukvara

     Det är lätt att komma igång!

     Ta en titt på sidan Kom bra igång – här har vi samlat en hel del användbar kunskap, så att du blir väl rustad att göra fina skyltar och roliga textiltryck! På sidan hittar du även en kort beskrivning av de två vanligaste produktionerna med våra maskiner samt steg-för-steg-filmer av arbetsprocessen för både skylttillverkning och textiltryck.

     Har du frågor om våra produkter? Då är du alltid mer än välkommen att kontakta oss via mail på order@skyltmaskiner.se eller telefon +46 85 250 38 66. Vi guidar dig gärna om hur du kommer igång och sätter ihop en skräddarsydd paketlösning enl. dina behov.

     Vi ger naturligtvis gratis support både före och efter köpet, då det ligger i vårt intresse att du kommer igång bra med rätt makerspace-paketlösning från Skyltmaskiner.se.