Skyltmaskiner.se erbjuder maskiner för skyltindustrin både för skyltföretag, men också för mindre skyltavdelningar såväl som privata. Våra mest populära produkter är skärplotter och värmepressar till ett billigt pris och hög kvalitet. Skärplottermaskiner används för att klippa mönster och texter på vinylfolie och textilfolie. Värmepressar - Överföringspressar används för värmeöverföring av textilfolie till kläder. Kalla lamineringsmaskiner används för laminering av tryckt material eller montering av överföringsfilm på skyltfilm.

Alla våra maskiner har testats före leverans från vårt lager. Vi erbjuder support på alla maskiner, så du garanteras alltid säker handel oavsett vilken maskin du köper från oss.

Vi ger 1 års garanti och 2 års garanti på alla maskiner och support om du har problem med att använda våra maskiner. Vi är alltid redo att hjälpa dig om det behövs med din maskin.

Vi levererar billiga skärplotterar, värmepressar och lamineringsmaskiner från vårt eget lager, så du garanteras snabb och enkel leverans.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss här