Skärmaskiner

  A4 Klippmaskin
  4.312:-
  5.390:- inkl. moms

   Skärmaskiner - Effektiv skärning av stora storlekar


   För effektiv skärning i storformat kan du välja mellan bläddskärare med en ark och skärmaskiner med flera ark åt gången. Dessutom finns det många enklare metoder för handverktyg.
   Skärmaskinen är oumbärlig för att fungera så optimalt som möjligt. När resultatet av anpassning och skärning måste vara professionellt och termen vacker, måste skärmaskinen användas. På Skyltmaskiner hittar du ett stort urval av skärmaskiner.

   Vilken funktion ska skärmaskinen täcka?
   Som med alla andra maskiner är det alltid viktigt att överväga vilka funktioner skärmaskinen ska täcka för närvarande, men också i framtiden.
   Det är bra att få en som är multifunktionell och kan hantera olika format; A4, A5 och A6 - eller helt olika format som passar din uppgift. Det är viktigt att förstå hur många ark maskinen ska kunna klippa åt gången och vilken typ av folie. Det handlar om skärmaskinens kapacitet, blad (eller rullskärare) och det verkliga trycket.
   På Skyltmaskiner säljer vi många modeller, alla med olika tjänster. Saker att tänka på är: Vilken kapacitetsnivå behövs? Det måste vara bra precision och naturligtvis måste säkerheten vara maximal. Det är också bekvämt och lättare att montera skärmaskinen på kontoret eller hemmiljön om maskinen är tunn och varken överbelastar eller väger för mycket. Klipphjulet kan vara helt borttaget bakom ett skyddande mantel. Precis som det finns en fördel, det finns gummimunstycken som säkerställer att maskinen är fast och inte faller av bordet mitt i processen.

   Många möjligheter med de goda märkena i skärmaskiner
   Vissa skärmaskiner är rullskärare. Vissa är endast designade för papper, medan andra lätt kan skäras i mjuka material, såsom folie, reprofilm eller skinn. Det finns skärmaskiner som har dekoreringsfunktioner - så att de kan klippa; vågformer, fällbara kanter eller en fin perforering. Endast fantasin begränsar hur dessa intrikata detaljer kan hjälpa till att skapa fina och kreativa produkter. Skärmaskinen finns så att den är riktigt flexibel. Vinkeln på skärning kan justeras och på många modeller är det möjligt att applicera en 90 graders skärare. Automatisk trycklinjal säkerställer att linjen som ska skäras upprätthålls så att det klippta elementet inte glider, glider eller rör sig.
   Som en stor hjälp finns linjalfunktion med millimeter- och centimeterindikering på de flesta skärmaskiner. Det hjälper till att utföra uppgiften som måste lösas så exakt som möjligt och nödvändigt när man tänker i vinklar och raka linjer.
   Om du har några frågor om våra skärmaskiner, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig gärna.