Transferpress

Vi ger dig möjlighet att hitta precis den transferpress (värmepress), som passar dina behov vid textiltryck, oavsett om det är för hobby eller massproduktion. Vi erbjuder ett brett sortiment av transferpressar för textiltryck till låga priser. Vi prioriterar hög stabilitet, hög ergonomi, hög hållbarhet till en låg pris. Alla våra transferpressar serviceras och testas av erfarna tekniker före sändning.
  4i1 kopp värmepress
  4i1 kopp värmepress
  4.513:-
  5.641:- inkl. moms
  Ekonomi cap värmepress
  Ekonomi cap värmepress
  4.513:-
  5.641:- inkl. moms
  Standard 38x38cm värmepress
  Nu 3.006:-
  3.757:- inkl. moms
  6i1 kopp värmepress
  6i1 kopp värmepress
  6.019:-
  7.524:- inkl. moms
  Sportbollar värmepressar - Nyhet
  Sportbollar värmepressar - Nyhet
  Nu 4.513:-
  5.641:- inkl. moms
  Elektrisk Värmepress 38*38cm
  9.786:-
  12.233:- inkl. moms
  Elektrisk Värmepress 40*50cm
  11.293:-
  14.116:- inkl. moms
  Pneumatisk dubbel-lokations värmepress
  Pneumatisk dubbel-lokations värmepress
  20.333:-
  25.416:- inkl. moms
  Sports värmepress
  30.127:-
  37.658:- inkl. moms

   Transferpressen är utformad för att implementera en design för textilier som T-shirt, tröjor, byxor etc. En överföringsetikett kan präglas av värme under en viss tid för att överföra etiketten till tyget. Förutom textiltryck kan värmepressar också användas för mönster, muggar, pusselspel och andra produkter. Vid överföring till annat än bomull, polyester och läder måste sublimeringsfärger och förbrukningsvaror för sublimering användas.

   Sublimeringsöverföring är en speciell bläck som skrivs ut på sublimeringspapper som överförs till ämnet. Motivet har en speciell yta utformad för att ta emot sublimeringsfärg. Överföringen sker när en gasart bildas som överförs vid hög temperatur under en längre tid.

   Due. att sublimeringsfärg är en kraftfull bläcktyp, då måste du hålla utskrifterna igång på skrivaren, dvs. min. 2 gånger i veckan måste alla färger skrivas ut. Om detta inte händer, tappar munstyckena i bläcket patronen och du måste köpa ett nytt sublimeringssats. På grund av detta har vi valt att endast sälja värmepressarna för sublimeringstryck.

   Transferpress typer:

   Det finns både traditionella, mycket billiga, manuellt styrda transferpress såväl som elektromagnetiska, som är halvautomatiska och i något högre prisklass. Dessutom finns tryckluft också tillgänglig som är helautomatisk och därför företrädesvis används av den professionella användaren som är i stort behov. Utformningen av den typiska transferpressen är formen "clamshell", i vilken tryckplattan pressas ned runt arbetsstycket med en momentarm och värmeplattan kan anpassas något. Dessutom finns det också principen om svängarm, där kokplattan kan svänga helt åt sidan och går direkt ner till tyget. Dessutom finns båda versionerna tillgängliga med en rullplatta, där bottenplattan kan rullas ut, vilket gör det enklare att hantera det tryckta tyget.

   Transferpress tillbehör:

   Det viktigaste tillbehöret för transferpress, vilket säkerställer ett perfekt utskriftsresultat varje gång, är användningen av en teflonkudde under tyget samt ett teflonark mellan tryckplattan och tyget. Teflon-kudden ger jämnt tryck på hela ytan och jämnar ut. sömmar i tyget eller knapparna, samt ger motsatt tryck på värmeplattan. Teflonarket skyddar kokplattan från överföringsmärket och tyget så att det inte bränner.

   Hur du avgör om ditt tryck är tillräckligt bra är genom att undersöka om du kan se tygfibrerna på ditt överföringsmärke.

   Det är olika vilken temperatur- och tidsbehandling de olika textilfolierna ska ha, men den här guiden finns på paketet eller på vår FAQ-sida. Dessutom vara medveten om effekterna av kläder om är mycket tunt tyg, såsom polyester och nylon, så det kan påverkas lättare än om det är en tung bomull.