Oramask

  Oramask 831 - Sandblästringsfolie
  från 1.498:-
  1.873:- inkl. moms
  Oramask 813 - Mallfolie
  från 1.068:-
  1.335:- inkl. moms
  Oramask 810 - Mallfilm
  från 376:-
  470:- inkl. moms

   Oramask 810 skabelon & täck folie

   Oramask 810 skabelon folie för montering på presenningar, markiser och textiler ( med airbrush ), sedan kan der målas eller lackeras övan.

   Oramask 810 skabelonfolie är lätt att skära, lätt att plocka upp och installera. Oramask 810 kan också användas för flexibla och ojämna ytor. Skabelonfolien kan återanvändas 1-3 gånger, beroende på om det är ett stort eller liten emna. Oramask 810 är gjord av PVC och påverkas därför inte av färglösningsmedel.

   Dessutom är Oramask 810 också en film, som kan används för att täcka byggarbetsplatsen, till exempel. för fönster och dörrar från sprutmålning. Folien är mycket lätt och när arbetet är klart, ta bort folien utan att lämna limrester. Oramask 810 har en matt ytra, vilket minimerar risken för löpare om dett användas som täckning.

   Oramask 831 sandblästring folie används för att täcka de ämnen, som ska sandblästras. Även om det är en mycket kraftfull film ( PVC , 230my ), kan det fortfarande skäras med skärplotter och vanliga brukskniv eller sax.

    

   Oramask filmen 831 kan ansluta sig till följande material: glas, plast, trä, stål, etc.

    

   Oramask 831 sandblästring folie har en kraftfull och matt ytra, vilket gör den resistent mot de flesta material. Dessutom har filmen en semi - permanent klister, vilket gör, att den lätt kan avlägsnas utan att lämna några limrester.

    

   Obs: Ytran måste vara ren och fri från damm. Allt fett bör tas bort. Nya målade motiv måste ha en minsta torkad i 3 veckor och bör göras en test med Oramask 831 före användning.