Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Oprett konto
Expert II 24 Skärplotter - 70cm

Expert II 24 Skärplotter - 70cm

Plotter-skärarna i Expert II-serien är utrustade med en skärkraft på högst 350 gram och 27,8 ips (705 mm / sek) skärhastighet, vilket inte bara kan underlätta slutförandet av olika skärarbete utan också utöka kapaciteten i ditt företag.

Artikelnummer: Expert24

Lager: 2 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

8.165:-

10.207:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Med avancerade funktioner, hög noggrannhet och solid tillförlitlighet levererar utforskningsserien Expert II-serien mer än du förväntar dig.

Höjdpunkter:
Upp till 350 grams skärkraft.
För att tillfredsställa ett brett spektrum av applikationer har skärplottrarna i GCC Expert II-serien uppgraderats med avseende på deras kapningsförmåga, vilket gör det möjligt för användare att behärska alla tänkbara utmaningar.

Upp till 705 mm / s skärhastighet *
Arbetstid påverkar din budget och varje minut räknas; därför höjs den maximala skärhastigheten för att förbättra effektiviteten medan kvaliteten säkerställs.
* En Expert II 24 kan skära upp till 705 mm / s (27,8 ips) i 45 graders riktning.

Garanterad 3 meters spårning
Skärplotterarna i GCC Expert II-serien är byggda med de bästa komponenterna. Dessa modeller har stabila trummor som kan garantera 3 meters spårning för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet och samtidigt spara på material och kostnader."


SignPal Apprentice effektiviserar arbetsflödet.
Vid köp av Expert II 24 kan SignPal Apprentice köpas här


SignPal Apprentice är speciellt utvecklad för Expert II-serien. SignPal Apprentice stöder den mest använda designprogramvaran, som kan optimera användningen av olika skärningsuppgifter med ett strömlinjeformat arbetsflöde." 
 

 

Relaterede Produkter