Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Expert II 24 Skärplotter - 70cm

Expert II 24 Skärplotter - 70cm

Plotter-skärarna i Expert II-serien är utrustade med en skärkraft på högst 350 gram och 27,8 ips (705 mm / sek) skärhastighet, vilket inte bara kan underlätta slutförandet av olika skärarbete utan också utöka kapaciteten i ditt företag.

Ekstra

Artikelnummer: Expert24

Lager: 17 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

9.656:-

12.070:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Med avancerade funktioner, hög noggrannhet och solid tillförlitlighet levererar utforskningsserien Expert II-serien mer än du förväntar dig.

Höjdpunkter:
Upp till 350 grams skärkraft.
För att tillfredsställa ett brett spektrum av applikationer har skärplottrarna i GCC Expert II-serien uppgraderats med avseende på deras kapningsförmåga, vilket gör det möjligt för användare att behärska alla tänkbara utmaningar.

Upp till 705 mm / s skärhastighet *
Arbetstid påverkar din budget och varje minut räknas; därför höjs den maximala skärhastigheten för att förbättra effektiviteten medan kvaliteten säkerställs.
* En Expert II 24 kan skära upp till 705 mm / s (27,8 ips) i 45 graders riktning.

Garanterad 3 meters spårning
Skärplotterarna i GCC Expert II-serien är byggda med de bästa komponenterna. Dessa modeller har stabila trummor som kan garantera 3 meters spårning för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet och samtidigt spara på material och kostnader."


Sure Cuts A Lot effektiviserar arbetsflödet, denna software medföljer vid köp av Expert II plotter.
Vid köp av Expert II 24 kan Sure Cuts a Lot uppgraderas till Sure Cuts A Lot Pro för enbart 2500SEK.


Sure Cuts A Lot är speciellt utvecklad för Expert II-serien. Sure Cuts A Lot stöder den mest använda designprogramvaran, som kan optimera användningen av olika skärningsuppgifter med ett strömlinjeformat arbetsflöde."
 
 

 

Relaterede Produkter