Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Jaguar V 132 Skärplotter

Jaguar V 132 Skärplotter

Jaguar V 132 passar bra för större produktion och för professionellt bruk. Kör på ett digitalt servosystem som alltid garanterar ett snyggt skärresultat.
Skärningsprogramvaran SureCutsALot medföljer.
Jaguar V är kompatibel med Windows 7 och senare, samt med Mac OS X 10.6 och senare.

Extra

Artikelnummer: J5-132S

Lager: 0 stk.

Leverans: Upp till 3 månader

48.515:-

60.644:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Jaguar V 132 har en skärhastighet på 1 530 mm per sekund. Detta gör denna skärplotter till världens snabbaste. Jaguar V 132 skärplottern kör på ett höghastighets digitalt styrt servosystem, detta ger en exakt, problemfri och inte minst, snabb drift. Utöver detta ger Jaguar V 132 skärplottern möjlighet för justering av skärstyrkan från 0-600 gram, med en max skärbar folietjocklek på 0,8 mm. Denna möjlighet gör att Jaguar V 132 kan tillmötesgå de krav som ställs av en lång rad material, allt från tunn och fin avtäckningsfilm till grov till hård reflekterande film.Jaguar V 132 skärplottern har automatisk inriktning av skärbladet. Denna funktion gör att släden automatiskt upptäcker, när skärbladet är på mediet. Därefter riktar den in skärbladet mot den position den skall ha för skärningen. På så sätt garanterar Jaguar V 132 skärplottern att du slipper förstörda, rundade och lyfta hörn. Jaguar V 132 har en användarvänlig kontrollpanel med en 20-siffrigt, 2-linjers LCD display samt 14 kontrollknappar, på så sätt garanterar skärplottern lätt betjäning och enkel navigation. Dessutom kan den ställas in på 9 olika språk: Engelska, Franska, Italienska, Spanska, Portugisiska, Tyska, Japanska, Polska och Turkiska.
Vid köp av Jaguar V 132 skärplottern medföljer ett skärverktyg som är särskilt designat för att reducera vinylspill och ge en helt exakt utskärning, så materialet förblir stilla. Vid sidan av detta medföljer också ett mediehanteringssystem som är fullständigt justerbart. Detta kan hantera medier på standardkärnor och löser problem du måste ha upplevt med medietillförsel och justering. Här garanteras en optimal tillförsel av materialet.Stativet är extrautrustning 
 

 

Relaterede Produkter