Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Jaguar V 61 LX Skärplotter

Jaguar V 61 LX Skärplotter

Jaguar IV 61 LX lämpar sig bra för större produktion och för professionellt bruk. Kör på ett digitalt servosystem som alltid garanterar ett snyggt skärresultat.
Skärningsprogramvaran Signpal medföljer.
Jaguar IV är kompatibel med Windows 7 och senare, och Mac OS X 10.6 och senare.

Extra

Artikelnummer: J5-61-LX

Lager: 12 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

22.471:-

28.089:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Jaguar V 61 LX har en skärhastighet på 1 530 mm per sekund. Detta gör denna skärplotter till världens snabbaste. Jaguar V 61 LX skärplottern kör på ett höghastighets digitalt styrt servosystem, detta garanterar en exakt, problemfri och inte minst snabb drift. Dessutom ger Jaguar V 61 LX skärplottern dig möjlighet att justera skärkraften från 0-600 gram, med max skärning av en folietjocklek på 0,8 mm. Denna möjlighet gör att Jaguar II kan tillmötesgå de krav som ställs av en lång rad material, allt från fin och tunn avtäckningsfilm till grov och hård reflekterande film.Jaguar V 61 LX skärplottern har automatisk inriktning av skärbladet. Denna funktion gör att släden automatiskt upptäcker när skärbladet är på mediet. Därefter riktar den in skärbladet mot den position den skall ha för skärningen. På detta sätt garanterar Jaguar II skärplottern att du slipper förstörda, rundade och lyfta hörn. Jaguar V 61 LX har en användarvänlig kontrollpanel med ett 20-siffrigt, 2-linjers LCD-display samt 14 kontrollknappar, på så sätt garanterar skärplottern en lätt hantering och enkel navigation. Dessutom kan den ställas in på 9 olika språk: Engelska, Franska, Italienska, Spanska, Portugisiska, Tyska, Japanska, Polska och Turkiska.Förbättrat AAS II konturskärningssystem (endast Jaguar V LX-modeller)


GCC Jaguar V LX-modellerna har ett standardautomatiseringssystem (AAS II) för att garantera exakt konturskärning genom att detektera registreringsmärken på digitalt producerade bilder.Vid köp av Jaguar V 61 LX skärplottern medföljer ett skärverktyg som är särskilt designat för att reducera vinylspill och ge en helt exakt utskärning, så ditt material förblir stilla. Vid sidan av detta medföljer också ett mediehanteringssystem som är fullständigt justerbart. Detta kan hantera medier på standardkärnor och löser problem du måste ha upplevt med medietillförsel och justering. Här garanteras en optimal tillförsel av materialet.Stativet är extrautrustning
 
 

 

Relaterede Produkter