Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
RX II 61 Skärplotter

RX II 61 Skärplotter

RX II 61 Skärplotter lämpar sig för större produktion såväl som professionellt bruk. Körs på digitalt servosystem som alltid säkerställer ett snyggt klippresultat.
Skärmjukvaran SureCutsALot ingår.
RX II 61 är kompatibel med Windows 7 och senare och Mac OS X 10.6 och senare.

Artikelnummer: RX2-61

Lager: 0 stk.

Leverans: Op til 3 måneder

32.455:-

40.569:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


 

RX II 61 har en skärhastighet på 1 530 mm/sek. Detta gör denna skärplotter till den snabbaste i världen. Skärplottern RX II 61 körs på ett höghastighets digitalt styrt servosystem, vilket hjälper till att ge exakt, problemfri och inte minst snabb drift.

Utöver detta låter skärplottern RX II 61 dig justera din skärstyrka från 0-600 gram, med en maximal skärfolietjocklek på 0,8 mm. Detta alternativ gör att RX II 61 kan möta kraven från ett brett utbud av material, från fin och tunn täckfilm till tjock och hård reflekterande film.

Skärplottern RX II 61 justerar skärbladet automatiskt. Denna funktion gör att sliden automatiskt känner av när skärbladet ligger på mediet. Sedan justerar den skärbladet till det läge det ska ha för skärningen.

På så sätt ser skärplottern RX II 61 till att du undviker brutna rundade och upphöjda hörn. RX II 61 har en användarvänlig kontrollpanel med en 20-siffrig och 2-raders LCD-display samt 14 kontrollknappar.

RX II-serien har ett standard Automatic-Aligning System (AAS II) för att garantera exakt konturskärning genom att automatiskt detektera registreringsmärkena på digitalt producerade bilder.

Funktionen inkluderar:


RX II-serien har Segmental Positioning-funktion som kan korrigera det sneda trycket. Den utskrivna bilden kan vara sned på grund av att utskriften förskjuts, och funktionen Segmentpositionering kan automatiskt skanna registreringsmärkena en efter en för att kalibrera offseten.

Justera folieklämmor efter material:


 

RX II-serien är även utrustad med auto cut off, som kan ställas in för att automatiskt avsluta färdig kapning genom att skära av folierullens arbetsstycke.
Alternativt kan avskärningsknappen användas manuellt för skärning.

 

Engelsk manual medföljer.

Stativ är tillval 
 

 

Relaterede Produkter