Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut
Lamineringsmaskin för kall/varmlaminering - 26 cm bredd

Lamineringsmaskin för kall/varmlaminering - 26 cm bredd

Få professionella lamineringar med detta mångsidiga högkvalitativa lamineringsmaskin som fungerar för både kall- och varmlaminering. Skydda viktiga dokument, förbättra bilder och skapa fina skyltar med lätthet och expertis.

Artikelnummer: lam1003

Lager: 6 stk.

Leverans: 2-3 vardagar

2.106:-

2.633:- inkl. moms
Låg frakt
2-3 arbetsdagars leveranstid
100% säker betalning
via krypterad anslutning
100% nöjdhetsgaranti
14 dagars öppet köp


Denna fantastiska lamineringsmaskin kombinerar mångsidighet, användarvänlighet och professionell lamineringsfunktion i en kompakt enhet. Oavsett om du vill skydda viktiga dokument, förbättra utseendet på dina bilder eller skapa fina skyltar, är denna maskin det perfekta verktyget för att uppnå utmärkta resultat.

Med denna lamineringsmaskin kan du välja mellan kallaminering och varmlaminering, vilket gör den lämplig för olika material och projekt. Kallaminering är idealisk för känsliga dokument eller bilder som inte tål värme. Denna metod använder tryck och klister för att skapa ett skyddande lager utan att påverka materialets kvalitet. Varmlaminering använder värme och smält klister för att skapa ett starkt och hållbart lager. Genom att kunna växla mellan dessa metoder har du full kontroll över lamineringen och kan anpassa den efter dina specifika behov.

En av de imponerande funktionerna hos denna maskin är dess justerbara temperaturintervall som sträcker sig från 100 till 200 grader Celsius. Detta temperaturområde gör att du kan hitta den perfekta inställningen för dina material. Lägre temperaturer är lämpliga för ömtåliga dokument, fotografier eller andra material som är känsliga för värme. Den försiktiga värmen ser till att materialet förblir intakt samtidigt som det lamineras effektivt. Högere temperaturer är idealiska för mer tåliga material som skyltar eller kort som kräver extra styrka och skydd. Oavsett vilken temperatur du väljer kan du vara säker på att få en professionell och högkvalitativ laminering.

Denna lamineringsmaskin har även en imponerande kapacitet för hantering av papper med en bredd på upp till 26 cm. Det innebär att du kan laminera olika dokument, bilder eller projekt utan att behöva oroa dig för storleksbegränsningar. Oavsett om du arbetar med standard A4-dokument, mindre fotografier eller större projekt kan denna maskin hantera dem utan problem.

När det gäller papperstjocklek kan denna maskin hantera material med en tjocklek på upp till 1 mm. Det betyder att du inte bara kan laminera vanligt papper utan också tjockare material som kort, infog eller vissa typer av förpackningar. Denna flexibilitet ger dig möjlighet att skapa hållbara och skyddande lamineringar på olika material samtidigt som du behåller deras ursprungliga kvalitet.

För att säkerställa att du får den bästa användarupplevelsen med denna lamineringsmaskin medföljer en detaljerad och omfattande engelsk manual. Manualen är utformad för att guida dig genom varje steg i lamineringen och ge dig användbara tips och tricks för att uppnå professionella resultat. Oavsett om du är en erfaren användare eller nybörjare kommer manualen att ge dig den nödvändiga kunskapen och hjälpen för att dra full nytta av alla funktioner i denna maskin.  
 

 

Relaterede Produkter