Skyltmaskiner logo
FAQ Mitt konto Profil Oprett konto Logge ut

FAQ

Frequently Asked Questions

Montering - Skilt Folie

 

Videoguide - skylt folie





Självhäftande plastfilm - skylt folie


Självhäftande plastfolie, även kallad separerad folie, bör monteras ordentligt för att få ett bra resultat. Ett bra resultat med en självhäftande folie är när det inte finns luftbubblor / damm i folien och hörn sitter fast ordentligt.

För att uppnå detta resultat, rekommenderar vi att du följer denna guide.

Monteringsanvisning för självhäftande plastfilm


Tvätt: Rengör ytan noggrant från fett, damm och limrester (möjligen. Från föregående platta). Med hjälp av en kraftfull rengöringsmedel som inte förstör ytan, kom ihåg att testa på en mindre yta innan. Obs: rengöringsmedel får inte lämna fett, gör så här, polera med en ren trasa, om det behövs. en mikrofiberduk tills allt fett är borta.

Installation: Installationstemperatur: min. 8 grader, är det kallare filmen kan ha svårt vidhäftning. Alternativt, till exempel. höja den inre temperaturen i bilen vid installation vid en lägre temperatur. Observera att film bör inte installeras i direkt solljus.

Monterings vätska: Monteringsvätska atomizer spray endast användas på större ytor (typisk bakgrund folie) för att förhindra uppkomsten av luftbubblor, och minska vidhäftningen så att filmen kan placeras korrekt. Monteringsvätska sprutas på ytan och på den adhesiva filmen, så att den fortsätter som droppar (undvika att göra löpare). Vi föreslår följande blandning: 1 liter vatten, blandat med en droppe diskmedel. Om du monterar vintern, använda 1 tsk. alkohol, annars kan frysa. möjligen. Du kan använda varmt vatten eftersom det avdunstar snabbare.
OBS: Om du bara montera skyltar bokstäver under ca 20cm i bokstavshöjd används inte tvålvatten.

Luftbubblor: Skulle det finnas luftbubblor under installationen är det fördelaktigt att punktera med en nål eller en mycket vass kniv och sedan pressa vätska / luft ut.
Kör inte mer än 80 km / h. den första veckan, om du bara har installerat folie med såpvatten och kör inte bilen i biltvätt den första veckan efter installationen.

7 steg guide för att foliesammansättning:


  1. Du måste använda teckenspråk inkl. överföringsfolie och plastskrapa monterad
  2. Skrapa plattan på överföringsfolien (tryck hårt på filmen så eroderade mellan plast bokstäver och transperrante överföringsfolie.
  3. Vänd plattan och dra ut papperet i DC filmen
  4. Plattan är nu klar för placering i ämnet. Markera om det behövs. med en whiteboard markör där skylten ska monteras utifrån vissa specifika mål.
  5. Vänd plattan så den adhesiva filmen ramar motivet och jämna ut med en plastskrapa från centrum.
  6. Skrapa plattan så det finns några luftbubblor i plastfolie. Ta sedan bort överföringsfolien försiktigt.
    Bokstäverna tycks kunna sitta lite löst i början, men när den självhäftande ytan härdar ut de ska sitta mycket bättre plats.
    Typiskt är härdningstiden 2 veckor.
  7. Tecknet är nu monterad och håller min. 5 år utomhus (Oracal 651) och eviga inomhus.


Om du har frågor eller något annat, vänligen kontakta oss på tel. 70 40 00 10